Sommarens mest efterlängtade sportevenemang

tis 6 jun 2023, 09:08

Sommar är en tid då sportälskare världen över har mycket att se fram emot. Flertalet evenemang arrangeras just under sommaren, och bland de mest efterlängtade hittar vi Wimbledon, Tour de France och damernas fotbolls-VM.

Dessa evenemang erbjuder enastående prestationer och inte minst minnesvärda ögonblick, för såväl deltagare som åskådare. Medan Allsvenskan fortsätter att erbjuda spännande fotbollsmatcher, är sommaren också en perfekt tidpunkt att rikta blicken mot de större internationella turneringarna.

För de som vill ta del av spänningen genom att lägga bets finns det bra alternativ på de bästa svenska bettingsidorna tillgängliga. Dessa sidor erbjuder inte bara en mängd odds  för Allsvenskan, utan även för sommarens internationella turneringar! Så varför inte växla mellan att heja på ditt favoritlag i Allsvenskan och följa de spektakulära matcherna och tävlingarna i sommarens mest efterlängtade sportevenemang?

Wimbledon: Tennishistoriens mest prestigefyllda evenemang

Wimbledon är den äldsta tennisturneringen i världen, vars historia sträcker sig över mer än 140 år.  Turneringen är en av de fyra Grand Slam-turneringarna, och betraktas ofta som det främsta evenemanget inom de prestigefyllda tävlingarna, samt inom tennis i allmänhet. Wimbledon lockar de bästa spelarna i hela världen, liksom en stor global publik årligen.

Årets upplaga äger rum mellan den 3:e och 16:e juli. Under denna period har fans över hela världen möjlighet att följa de spännande matcherna och krydda upplevelsen genom betting. Det är Discovery+ som äger sändningsrättigheterna för alla Grand Slam-turneringar, så ta del av vår tennis-tv-tablå för att vara säker på att du inte missar några av de avgörande ögonblicken!

Tour de France: Cykelsportens mest ikoniska tävling

Inom cykelvärlden är det Tour de France som är den mest prestigefyllda och ikoniska tävlingen. Med sina anrika traditioner lockar loppet årligen de allra bästa cyklisterna från hela världen. Det är under tre intensiva veckor som cyklisterna tävlar om att vinna den gula tröjan, som ju kammades hem av danska Jonas Vingegaard under förra årets upplaga.

Förutom att njuta av såväl de fysiska som taktiska utmaningarna kan fans också öka spänningen under Tour de France med betting. Det finns många bettingsidor som erbjuder ett brett utbud av oddsmöjligheter under cykelloppet, liksom tips och tricks för att fatta mer välgrundade beslut. I år är det Eurosport som äger sändningsrättigheterna för Tour de France, så håll koll på vår tv-tablå för att se vart matcherna visas under den 1-23 juli.

Damernas fotbolls-VM: Globalt spektakel för damfotboll

Damernas världsmästerskap i fotboll är den mest betydelsefulla, och inte minst spännande, turneringen inom damfotbollen. Mellan den 20 juli och 20 augusti kommer en global fest att arrangeras, där de allra bästa landslagen från hela världen samlas för att kämpa om världsmästartiteln. För fansen är det en fantastisk möjlighet att se sina idrottsliga hjältinnor på planen och skapa minnesvärda ögonblick.

För att följa dessa spännande matcher kan du titta på sommarens sändningar som erbjuds av Nent Group. Vill du öka spänningen ytterligare kan du delta i betting på damernas Fotbolls-VM och ta del av den mångfald av odds och spelmarknader som erbjuds under sommarens häftigaste turnering!

;