Fotbolls EM 2024 på TV - Spelschema & TV-tider

Fotbolls-EM 2024 är äntligen här och bjuder på spännande matcher från några av de största fotbollsnationerna i världen. Se toppnationer som Tyskland, Spanien, Italien, Frankrike, och England kämpa om titeln som Europas bästa lag. Mästerskapet, som hålls vart fjärde år, samlar de bästa lagen från hela Europa och garanterar fotboll i världsklass. Missa inte en enda match – här hittar du TV-tider och spelschema för alla matcher i Fotbolls-EM 2024 på TV!

Nedan följer tablå med TV-tider för Fotbolls-EM 2024. Samtliga matcher som spelas under Fotbolls-EM 2024 visas med tid och kanal.

Gillar du sidan? Dela gärna med dina vänner:

Fotbolls EM grupper

Grupp A

Grupp A består av Tyskland, Skottland, Ungern och Schweiz. Tyskland är favoriten i gruppen med sin starka fotbollstradition, medan Skottland, Ungern och Schweiz kommer att kämpa hårt för att ta sig vidare till slutspelet.

Grupp B

Grupp B innehåller Spanien, Kroatien, Italien och Albanien. Spanien och Italien, båda tidigare mästare, är favoriter att gå vidare, men Kroatien är känt för att överraska och kan mycket väl utmana om en slutspelsplats.

Grupp C

Grupp C består av England, Danmark, Slovenien och Serbien. England, med sin imponerande trupp, är favoriten i gruppen, men Danmark, Slovenien och Serbien är starka motståndare som kan skapa spänning och överraskningar.

Grupp D

Grupp D innehåller Frankrike, Nederländerna, Polen och Österrike. Frankrike och Nederländerna, två av Europas starkaste lag, är favoriter att ta sig vidare, men Polen och Österrike kommer att göra allt för att utmana de stora fotbollsnationerna.

Grupp E

Grupp E består av Belgien, Ukraina, Slovakien och Rumänien. Belgien är favoriten med sin gyllene generation av spelare, medan Ukraina, Slovakien och Rumänien kommer att kämpa för att nå slutspelet.

Grupp F

Grupp F innehåller Portugal, Turkiet, Tjeckien och Georgien. Portugal, ledda av sina stjärnspelare, är favoriten i gruppen, men Turkiet, Tjeckien och Georgien kommer att utmana och göra gruppen mycket intressant att följa.

Fotbolls EM komplett spelschema

Semifinal 1 Fotbolls EM den 9 juli

Fotboll
21:00
Frankrike - Spanien
tv4

Semifinal 2 Fotbolls EM den 10 juli

Fotboll
21:00
Nederländerna - England
svt play

Final i Fotbolls EM den 14 juli

Fotboll
21:00
Final
tv4

Här hittar du TV-tider, spelschema och tablå för matcherna i Fotbolls-EM 2024.